Fostul arbitru Radu Gog va fi comemorat şi în 2015

Comisia Judeţeană de Arbitri va organiza şi la începutul anului 2015 Memorialul „Radu Gog”, competiţie de minifotbal ajunsă la cea de-a XI-a ediţie şi organizată în memoria fostului arbitru, Radu Gog. Ca o noutată faţă de anii anteriori, la ediţia din acest an se vor putea înscrie şi echipe din Ligile a IV-a şi a V-a cu condiţia ca jucătorii să aibă emisă de către Asociaţia Judeţeană de Fotbal viza anuală 2014. Echipele participante pot avea în componenţă şi câte un jucător ce evoluează în primele trei eşaloane fotbalistice din ţară, dar şi care evoluează în campionatele din străinătate.
Competiţia se va organiza la două categorii: open şi old-boys, la cea de-a doua categorie având dreptul de participare jucători care au împlinit vârsta de 35 de ani.
Şi la ediţia din 2015 se va organiza o tombolă, iar banii stânşi se vor dona familiei fostului arbitru, aşa cum se va întâmpla şi cu banii strânşi din înscrierea echipelor.
„Aşa cum s-a întâmplat la toate ediţiile şi în acest an vrem să organizăm acest eveniment pentru a ajuta familia fostului nostru coleg, Radu Gog. Sperăm ca echipele participante să înţeleagă care este scopul acestei competiţii şi să dea dovadă de fair-play. Aşteptăm alături de noi şi oameni potenţi care doresc să ajute familia, prin donarea unei sume de bani, dar şi pe cei care doresc să doneze obiecte pentru tombolă. Preţul unui bilet la tombolă va fi de 5 lei, astfel că toţi participanţii cred că îşi pot permite să cumpere un bilet”, a precizat Ioan Onicaş în cadrul unei conferinţe de presă organizată joi dimineaţa, la care au mai fost prezenţi Nicu Chiş-Ciure şi Paul Unimătan.
Echipele care doresc să se înscrie la competiţie o pot face până în data de 5 ianuarie 2015, competiţia urmând să aibă loc în perioada 10 – 11 ianuarie, la sala de sport a Liceului cu Program Sportiv „Avram Iancu” Zalău.

2 Thoughts to “Fostul arbitru Radu Gog va fi comemorat şi în 2015”

  1. robert g

    Inscrieri la telefon: 0741033239 (Nicolae Chis-Ciure)

  2. Anonim

    Ii urez sarbatori fericite asa-zise jurnaliste, Daniela Elena Fizesan Chisbora, careia i-au esuat toate incercarile de a deveni asistent medical de renume in Qatar. Este cea care se ocupa cu raspandirea unor zvonuri malitioase la adresa tuturor celor care nu au pus botul la fatarnicia ei de “intelectuala” (de exemplu povestile vanatoresti ale senatorului PSD, Gheorghe Pop bijuteriile viceprimaritei de Zalau, Daniela Cota sau averile liderilor noului PNL Salaj, Radu Capilnasiu si Lucian Bode).

    In 2009, Daniela Elena Fizesan Chisbora incerca cu disperare sa dea de vedetele Intact, citez: Zi-mi cum pot sa iti trimit o fotografie cu subprefectul de Salaj, Onorica Abrudan, cica fosta membra PDL, care in timpul serviciului face campanie pentru Bascosu’? In Zalau s-a facut si o campanie in scoli, cica de informare, sub egida prefecturii, prin care elevii dintr-un liceu au fost invatati cum sa voteze. Ghici cine au fost ? Alt subprefect PDL, Claudiu Barsan, impreuna cu directorii PDL de la Casa Judeteana de Pensii Salaj, Anamaria Pernes, si directorul AJOFM Salaj, Romeo Sarca.
    De asemenea, prefectul Andrei Todea misuna prin judet la ceas de seara. Tot pentru campania lui Base…, desigur. Sper sa vezi mesajul. (ciutacu.ro/articol/asaltul-grotesc-al-termitelor-portocalii/, mircea-badea.ro/blog/replica/comment-page-8/)

Leave a Comment